FYKENVEIEN FAMILIEBARNEHAGE


Startside
Søke om plass
Vedtekter
Årsplan
Foreldreinformasjon
Samarbeid
Kontingent og moderasjon
Lenker


Om barnehagenFykenveien familiebarnehage er en privat familiebarnehage som holder til på Reppe på Ranheim. Vi har naturskjønne omgivelser med turterreng i umiddelbar nærhet - samtidig som vi ligger ”sentralt” til i samme vei som Fykenborg barnehage.

 
Vår barnehage ble opprettet i 2004 og drives av to førskolelærere – Beate og Sissel. Vi tilbyr 8 fulltidsplasser for barn i alderen 0-3 år. I familiebarnehagen er det små forhold, og den nære kontakten mellom barn og voksne skaper trygghet og tilhørighet.  

 
Videre legger vi vekt på å gi tid og rom for lek, aktiviteter og små barns behov for fysisk utfoldelse. Nærmiljøet brukes aktivt til turer, og rett som det er besøker vi Fykenborg der det særlig er populært å være i gymsalen. Vi får også møtt storesøsken og gode venner som har hatt overgang til ”storbarnehagen”. Det året barnet fyller tre år har det prioritert plass ved Fykenborg barnehage.

 
Vår åpningstid er 07.30 - 16.15


Fykenveien familiebarnehage, Fykenveien 2, 7054 RANHEIM, fykfam@ntebb.no                                                                                                                                                      Oppdatert: 30.11.18 TILN